dijous, 7 de febrer del 2013

Per començar...

Per començar, heu de crear un bloc que servirà perquè hi pengeu les tasques que anirem fent durant aquest segon quadrimestre. Entreu a  blogger i seguiu les instruccions. Després, llegiu aquestes recomancions per saber com l'he de dissenyar.

Com ha de ser el bloc? 


El teu bloc serà un espai on recolliràs els teus textos més creatius i personals. Seran escrits que   tothom podrà llegir, no només el professor. 

És important cuidar-ne l'aparença, que sigui visualment atractiu, l'aspecte del bloc també diu molt del propietari. A l'hora de dissenyar-lo has de tenir en compte el següent:
  1. El títol ha d'estar en català i ha de ser adient al contingut del bloc.
  2. Pots triar l'aparença que més t'agradi. Cal tenir en compte que els textos amb fons de color negre costen molt més de llegir. Tingues compassió dels teus lectors!
  3. Has d'afegir-hi el gadget "sobre mi" però NO hi has d'incloure dades personals(cognoms, telèfon, adreça...), és molt important! Només el nom, el curs i quatre ratlles sobre els teus gustos i aficions.
  4. Si afegeixes textos o imatges que no són teus, has d'especificar-ne sempre el nom de l'autor, cal respectar el dret a la propietat intel·lectual.
  5. Als lectors no ens agradaria trobar-hi comentaris ofensius o discriminatoris, grolleries, faltes de respecte... Fes del teu espai un racó de bones vibracions!

    Recomanacions de la Muntsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada